Cycle Hub Limburg

opleidingstraject met toekomst

revelo fiets

Cycle Hub Limburg

Het beroep van fietsenmaker is veelzijdiger dan veel mensen denken. Door de opkomst van de e-bike komt er meer diepgaande kennis bij kijken. Het werk is afwisselend en je bent lekker met je handen bezig. Er is ontzettend veel werk beschikbaar, nu en in de toekomst.
In de Cycle Hub Limburg worden mensen opgeleid tot fietsenmaker en begeleid naar werk. Wij doen dit in samenwerking met het Innovam / Tweewieleracademy. In de Cycle Hub doe je werkervaring op in combinatie met een opleidingstraject. Hierbij is het altijd de doelstelling om je door te laten stromen naar het regionale bedrijfsleven.

Zij-instromers

De eerste 4 maanden volg je 1 tot 2 dagen per week praktijktraining op een Cycle Hub-locatie van Tweewieler Academy. In deze 4 maanden loop de je stage in een tweewielerbedrijf (minimaal 24 uur per week). In deze periode beoordelen jij en het leerbedrijf of er een goede match is. Zo niet, dan zoeken we een andere stageplaats.

reintegratie fietsenmaker

Vervolg leertraject

Na 4 maanden haal je het erkende certificaat Branchemedewerker Basis Fietstechniek. Daarna kom je in dienst, of blijf je voor 8 maanden via detachering werken, tegen marktconform salaris. Daarna kun je alsnog in dienst treden of wordt de detachering verlengd.

De Cycle Hub Limburg is geen gewone fietsenwinkel, daarvoor kunt u terecht bij de verschillende fietsenmakers in de buurt.

Interesse of meer informatie?

Neem dan contact op middels onderstaande knop.

Onze partners